- advertentie -

Antiekmarkt Amersfoort


  Op deze pagina vind je de informatie over de Antiekmarkt in Amersfoort op Zaterdag 22 juni 2019


  Algemeen:
  Soort: Antiekmarkt
  Plaats: Amersfoort (prov. Utrecht)
  Datum: Zaterdag 22 juni 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Eemplein
  Amersfoort

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 tot 16.30 uur
  Toegang: Gratis

  Contactinformatie Antiekmarkt in Amersfoort:
  Organisatie: Van Aerle
  Website: website

  Bijzonderheden: Antiekmarkt in Amersfoort op zaterdag 22 juni.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 22 juni dan deze Antiekmarkt in Amersfoort? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Antiekmarkt in Amersfoort is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Antiekmarkt in Amersfoort gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Antiekmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.