- advertentie -

Antiekmarkt Haarlem


  Op deze pagina vind je de informatie over de Antiekmarkt in Haarlem op Zaterdag 20 april 2019


  Algemeen:
  Soort: Antiekmarkt
  Plaats: Haarlem (prov. Noord-Holland)
  Datum: Zaterdag 20 april 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: De Dreef
  Waar: Bij het Houtplein, Haarlem

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 tot 16.30 uur
  Toegang: Gratis

  Contactinformatie Antiekmarkt in Haarlem:
  Organisatie: Organisatieburo de Nijs
  Website: website

  Bijzonderheden: Antiekmarkt in Haarlem op zaterdag 20 april.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 20 april dan deze Antiekmarkt in Haarlem? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Antiekmarkt in Haarlem is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Antiekmarkt in Haarlem gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Antiekmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.