- advertentie -

Boekenmarkt Oostwold


  Op deze pagina vind je de informatie over de Boekenmarkt in Oostwold op Zaterdag 13 april 2019


  Algemeen:
  Soort: Boekenmarkt
  Plaats: Oostwold (prov. Groningen)
  Datum: Zaterdag 13 april 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Ons Gebouw
  Waar: Goldhoorn 6, 9682XN, Oostwold

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 tot 13.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Boekenmarkt in Oostwold:
  Organisatie: Prot. Kerk Nieuwolda-Oostwold-Reiderland
  Website: website

  Bijzonderheden: De Protestantse Kerk Nieuwolda- Oostwold-Reiderland organiseert zaterdag 13 april van 9.00-13.00 uur een rommelmarkt bij Ons Gebouw in Oostwold. Een goede gelegenheid om voordelig spulletjes aan te schaffen! Daarnaast zijn er met verschillende spelletjes leuke prijzen te winnen, kunnen er mooie plantjes gekocht worden en kan er genoten worden van heerlijke huisgemaakte lekkernijen! Zie voor meer informatie ook: https://www.facebook.com/events/298812557484726/
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 13 april dan deze Boekenmarkt in Oostwold? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Boekenmarkt in Oostwold is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Boekenmarkt in Oostwold gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Boekenmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.