- advertentie -

Boekenmarkt Puiflijk


  Op deze pagina vind je de informatie over de Boekenmarkt in Puiflijk op Zondag 24 maart 2019


  Algemeen:
  Soort: Boekenmarkt
  Plaats: Puiflijk (prov. Gelderland)
  Datum: Zondag 24 maart 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Bloemenkas Fam. Reijnen
  Waar: Oude Koningstraat 2A, Puiflijk

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 uur tot 13.00 uur
  Toegang: 1,-

  Contactinformatie Boekenmarkt in Puiflijk:
  Organisatie: Muziekvereniging Kunst Na Arbeid
  Website: website

  Bijzonderheden: Op zondag 24 maart 2019 organiseert muziekvereniging Arezzo wederom een boekenmarkt. Muziekvereniging Arezzo is een samenwerkingsverband tussen de muziekverenigingen St. Willibrord uit Boven-Leeuwen en Kunst Na Arbeid uit Puiflijk. Naast de halfjaarlijkse rommelmarkt is deze boekenmarkt een traditie geworden, waarnaar menig lezer uitkijkt. In de loop der jaren is een gevarieerde verzameling ontstaan, die regelmatig wordt aangevuld met verse boeken, soms heel oud maar ook boeken, die recent zijn uitgegeven. Het blijft dan ook een dynamisch assortiment dat nooit verveelt. Uiteenlopend en veelomvattend. Van streekromans tot stripboeken. Van naslagwerken tot verzamelwerken. Hobbyboeken en literatuur. Daarnaast hebben we nog een aantal langspeelplaten in de aanbieding. Voor jong en oud en voor de liefhebber een aansporing om eens te komen kijken om voor een aangenaam prijsje iets leuks mee naar huis te nemen. De boekenmarkt vindt plaats in de voormalige bloemenkas van de familie Reijnen aan de Oude Koningstraat 2A te Puiflijk. De openingstijd is van 10.00 tot 13.00 uur. De entree bedraagt 1,-
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 24 maart dan deze Boekenmarkt in Puiflijk? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Boekenmarkt in Puiflijk is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Boekenmarkt in Puiflijk gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Boekenmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.