- advertentie -

Curiosamarkt Gouda


  Op deze pagina vind je de informatie over de Curiosamarkt in Gouda op Woensdag 19 juni 2019


  Algemeen:
  Soort: Curiosamarkt
  Plaats: Gouda (prov. Zuid-Holland)
  Datum: Woensdag 19 juni 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Centrum
  Waar: De Markt, Gouda

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 tot 16.30 uur
  Toegang: Gratis

  Contactinformatie Curiosamarkt in Gouda:
  Organisatie: Van Aerle
  Website: website

  Bijzonderheden: Curiosamarkt in Gouda op woensdag 19 juni.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 19 juni dan deze Curiosamarkt in Gouda? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Curiosamarkt in Gouda is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Curiosamarkt in Gouda gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Curiosamarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.