- advertentie -

Kofferbakmarkt Beekbergen


  Op deze pagina vind je de informatie over de Kofferbakmarkt in Beekbergen op Zaterdag 15 juni 2019


  Algemeen:
  Soort: Kofferbakmarkt
  Plaats: Beekbergen (prov. Gelderland)
  Datum: Zaterdag 15 juni 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: N.H. Kerk
  Waar: Kerkallee, Beekbergen

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10:00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Kofferbakmarkt in Beekbergen:
  Organisatie: Ondernemersvereniging Bemivo
  Website: website
  Telefoon: 06-51318302

  Bijzonderheden: Kofferbakverkoop: In de Kerkallee te Beekbergen. Deelnemers aan de kofferbakverkoop dienen zich op te geven op mailadres krista@besselsennmakelaardij.nl. Standgeld is 10,- en voor het publiek is het gratis entree. Vanaf 09.00uur is de Kerkallee open voor de deelnemers; ingang aan de Papenberg zijde. Ingang aan de Dorpstraat is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 15 juni dan deze Kofferbakmarkt in Beekbergen? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Kofferbakmarkt in Beekbergen is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Kofferbakmarkt in Beekbergen gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Kofferbakmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.