- advertentie -

Kofferbakmarkt Culemborg


  Op deze pagina vind je de informatie over de Kofferbakmarkt in Culemborg op Maandag 22 april 2019


  Algemeen:
  Soort: Kofferbakmarkt
  Plaats: Culemborg (prov. Gelderland)
  Datum: Maandag 22 april 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Pavijen
  Waar: Costerweg 2, Culemborg

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 tot 16.00 uur
  Toegang: 1,50

  Contactinformatie Kofferbakmarkt in Culemborg:
  Organisatie: J.W.P. Organisaties
  Website: website
  Telefoon: 06-41975002

  Bijzonderheden: Kofferbak markt op het industrie terrein de Pavijen . het gebeurd op de Costerweg. Gemiddeld staan er een 200 auto met gebruikte en eigen gemaakte spullen. Ook dit jaar beginnen we weer op 2 de Paasdag met de eerste markt. Entree is 1.50 euro parkeren gratis. Er zijn ook weer versnaperingen. Er zijn nog plaatsen te huur vanaf 15 euro. Info kijk op www.koferbakmarktculemborg.nl Of mail ons kofferbakmarktculemborg@gmail.com
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 22 april dan deze Kofferbakmarkt in Culemborg? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Kofferbakmarkt in Culemborg is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Kofferbakmarkt in Culemborg gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Kofferbakmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.