- advertentie -

Kofferbakmarkt Leusden


  Op deze pagina vind je de informatie over de Kofferbakmarkt in Leusden op Maandag 22 april 2019


  Algemeen:
  Soort: Kofferbakmarkt
  Plaats: Leusden (prov. Utrecht)
  Datum: Maandag 22 april 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: De Nieuwe Plantage / Groenezoom
  Waar: Plantageweg 1/9, 3833 AZ, Leusden

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.45 uur
  Toegang: Niet bekend

  Contactinformatie Kofferbakmarkt in Leusden:
  Organisatie: RobinHood Kofferbakmarkt
  Website: website

  Bijzonderheden: Kofferbakmarkt in Leusden op maandag 22 april.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 22 april dan deze Kofferbakmarkt in Leusden? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Kofferbakmarkt in Leusden is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Kofferbakmarkt in Leusden gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Kofferbakmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.