- advertentie -

Kofferbakmarkt Oss


  Op deze pagina vind je de informatie over de Kofferbakmarkt in Oss op Zondag 21 april 2018


  Algemeen:
  Soort: Kofferbakmarkt
  Plaats: Oss (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 21 april 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Geffense Plas
  Waar: Gielekespad 10, Oss

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 8.30 uur
  Toegang: 2,50

  Contactinformatie Kofferbakmarkt in Oss:
  Organisatie: Car Boot Sale
  Website: website
  Telefoon: 06-20154850

  Bijzonderheden: Een populaire en favoriete kofferbakmarkt, op een super locatie rondom het water van de Geffense Plas bij Oss. Ga voor meer informatie naar onze website www.carbootsale.nl
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 21 april dan deze Kofferbakmarkt in Oss? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Kofferbakmarkt in Oss is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Kofferbakmarkt in Oss gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Kofferbakmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.