- advertentie -

Kofferbakmarkt Zeewolde


  Op deze pagina vind je de informatie over de Kofferbakmarkt in Zeewolde op Zaterdag 3 augustus 2019


  Algemeen:
  Soort: Kofferbakmarkt
  Plaats: Zeewolde (prov. Flevoland)
  Datum: Zaterdag 3 augustus 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Evenemententerrein Horsterweg
  Waar: Horsterweg, tegenover Zwembad het Baken., Zeewolde

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.45 uur
  Toegang: Niet bekend

  Contactinformatie Kofferbakmarkt in Zeewolde:
  Organisatie: RobinHood Kofferbakmarkt
  Website: website

  Bijzonderheden: Kofferbakmarkt in Zeewolde op zaterdag 3 augustus.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 3 augustus dan deze Kofferbakmarkt in Zeewolde? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Kofferbakmarkt in Zeewolde is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Kofferbakmarkt in Zeewolde gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Kofferbakmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.