- advertentie -

Rommelmarkt `s Heerenberg


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in `s Heerenberg op Zondag 7 januari 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: `s Heerenberg (prov. Gelderland)
  Datum: Zondag 7 januari 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Laco Sportcentrum
  Waar: Oude Doetinchemseweg 43, `s Heerenberg

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 tot 17.00 uur
  Toegang: Niet bekend

  Contactinformatie Rommelmarkt in `s Heerenberg:
  Organisatie: Animo Vlooienmarkten
  Website: website

  Bijzonderheden: Rommelmarkt in `s-Heerenberg op zondag 7 januari. Een grote vlooienmarkt in het Laco Sportcentrum, te `s-Heerenberg vol met kramen en grondplaatsen met zolder- en garageopruimingen, nostalgische spulletjes, meubeltjes, lampen, tweedehands kleding, boeken, prenten, platen, speelgoed en nog veel meer. Er is voor iedereen wat wils!
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 7 januari dan deze Rommelmarkt in `s Heerenberg? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in `s Heerenberg is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in `s Heerenberg gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.