- advertentie -

Rommelmarkt Alkmaar


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Alkmaar op Zondag 24 maart 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Alkmaar (prov. Noord-Holland)
  Datum: Zondag 24 maart 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Sportpaleis Alkmaar
  Waar: Terborchlaan 200, 1816 LE, Alkmaar

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 tot 16.00 uur
  Toegang: 2,50

  Contactinformatie Rommelmarkt in Alkmaar:
  Organisatie: Stichting Rommelmarkten Egmond
  Website: website

  Bijzonderheden: Rommelmarkt in Alkmaar op zondag 24 maart.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 24 maart dan deze Rommelmarkt in Alkmaar? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Alkmaar is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Alkmaar gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.