- advertentie -

Rommelmarkt Alkmaar


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Alkmaar op Zondag 8 april 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Alkmaar (prov. Noord-Holland)
  Datum: Zondag 8 april 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Wielerbaan ofwel Sportpaleis
  Waar: Terborchlaan 200, Alkmaar

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 8 uur
  Toegang: 2,50

  Contactinformatie Rommelmarkt in Alkmaar:
  Organisatie: SRE
  Website: website
  Telefoon: 06-20114461

  Bijzonderheden: De rommelmarkt in de Wielerbaan wordt altijd druk bezocht omdat er zoveel particuliere verkopers staan op de 240 kramen. Het belooft dus weer een gezellige markt te worden. Je vindt op onze markten de meest uiteenlopende dingen, van: boeken, platen, schilderijen, stereoapparatuur, decoratie, kleding, gereedschappen en noem maar op. Bij ons vindt u alleen tweede hands en zelf vervaardigde artikelen. Er zijn veel standhouders, boek snel uw kraam. Er is voldoende parkeergelegenheid.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 8 april dan deze Rommelmarkt in Alkmaar? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Alkmaar is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Alkmaar gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.