- advertentie -

Rommelmarkt Anloo


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Anloo op Zaterdag 14 april 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Anloo (prov. Drenthe)
  Datum: Zaterdag 14 april 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Magnuskerk Anloo
  Waar: Kerkbrink 1, Anloo

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 tot 14.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Anloo:
  Organisatie: PKN kerk Anloo

  Bijzonderheden: Al 30 jaar wordt in het voorjaar de rommelmarkt van de Magnuskerk van Anloo georganiseerd. Veel vrijwilligers staan al weer in de startblokken om er een gezellige boel van te maken. Deze rommelmarkt wordt gehouden ten bate van goede doelen. Een deel van de opbrengst gaat naar het onderhoud van de Magnuskerk, de oudste kerk van Drenthe. Deze 30ste editie van de Magnusfair wordt gehouden in en rondom de prachtige romaanse Magnuskerk van Anloo. Ook dit jaar is er weer een verloting met prachtige prijzen. Iedereen die dit leest is van harte welkom!
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 14 april dan deze Rommelmarkt in Anloo? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Anloo is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Anloo gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.