- advertentie -

Rommelmarkt Apeldoorn


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Apeldoorn op Zaterdag 19 maart 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Apeldoorn (prov. Gelderland)
  Datum: Zaterdag 19 maart 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Clubhuis handbalvereniging Achilles
  Waar: Laan van Kerschoten, Apeldoorn

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Apeldoorn:
  Organisatie: Handbalvereniging Achilles
  Website: website
  Telefoon: 06-53301875

  Bijzonderheden: Jaarlijkse rommelmarkt;dit jaar meer inbreng dan ooit; antiek-kleding- servies-zeer veel boeken-cd`s-dvd`s- platen-beelden-lampen-elektrische apparaten-veel kinderspeelgoed-puzzels- tuinspullen-schilderijen-kleine meubelen en nog veel meer. Parkeerplaats aanwezig - de koffie staat klaar
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 19 maart dan deze Rommelmarkt in Apeldoorn? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Apeldoorn is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Apeldoorn gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.