- advertentie -

Rommelmarkt Arnhem


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Arnhem op Zaterdag 6 april 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Arnhem (prov. Gelderland)
  Datum: Zaterdag 6 april 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Quattro Musica
  Waar: Roggeveenhof 60, Arnhem

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 tot 15.00 uur
  Toegang: Gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Arnhem:
  Organisatie: ATK Brass
  Website: website

  Bijzonderheden: Een gezellige rommelmarkt met veel goede kleding, huisraad, cd`s, een heerlijke zwartlederen fauteuil, servies etc etc
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 6 april dan deze Rommelmarkt in Arnhem? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Arnhem is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Arnhem gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.