- advertentie -

Rommelmarkt Beek En Donk


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Beek en Donk op Zondag 30 juni 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Beek en Donk (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 30 juni 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: VV Sparta 25
  Waar: Heereindsestraat 10, Beek en Donk

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 uur
  Toegang: 2,-

  Contactinformatie Rommelmarkt in Beek en Donk:
  Organisatie: RKSV Sparta 25
  Website: website
  Telefoon: 06-53828707

  Bijzonderheden: Jaarlijks op de laatste zondag van juni organiseert voetbalvereniging Sparta`25 uit het Brabantse Beek en Donk een grote rommelmarkt op haar terrein. Met meer dan 170 standhouders, muziek en aandacht voor kinderen en de inwendige wens is de rommelmarkt van Sparta`25 een belevenis. De opbrengsten komen geheel ten goede aan de vereniging. Het eerste kopje koffie is gratis!
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 30 juni dan deze Rommelmarkt in Beek en Donk? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Beek en Donk is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Beek en Donk gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.