- advertentie -

Rommelmarkt Beets


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Beets op Zaterdag 13 april 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Beets (prov. Noord-Holland)
  Datum: Zaterdag 13 april 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Dorpshuis: De Drie Hamers
  Waar: Beets 48, Beets

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.30 tot 12.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Beets:
  Organisatie: IJsclub Beets
  Telefoon: 0299-742247

  Bijzonderheden: Zaterdag 13 april is er in het Dorpshuis van Beets weer de befaamde jaarlijks rommelmarkt met buitenkraam van vers gestoken stekken. Een uitgebreid assortiment tegen vriendelijke prijzen. De volle kramen staan klaar op Beets 48, van 9.30 -12.00 uur. Sla uw slag. Opbrengst is ten bate van de verenigingen van de Beets.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 13 april dan deze Rommelmarkt in Beets? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Beets is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Beets gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.