- advertentie -

Rommelmarkt Bemmel


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Bemmel op Zondag 24 maart 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Bemmel (prov. Gelderland)
  Datum: Zondag 24 maart 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Sporthal de Bongerd
  Waar: Sportlaan 1, Bemmel

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 tot 16.00 uur
  Toegang: 3 euro en voor 65+ is dat 2,50 e

  Contactinformatie Rommelmarkt in Bemmel:
  Organisatie: Animo-Vlooienmarkten. bv
  Website: website
  Telefoon: 06-39108152

  Bijzonderheden: Een grote vlooienmarkt in Sporthal De Bongerd te Bemmel vol met kramen en grondplaatsen met zolder- en garageopruimingen, nostalgische spulletjes, meubeltjes, lampen, tweedehands kleding, boeken, prenten, platen, speelgoed en nog veel meer. Er is voor iedereen wat wils!
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 24 maart dan deze Rommelmarkt in Bemmel? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Bemmel is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Bemmel gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.