- advertentie -

Rommelmarkt Bergen Op Zoom


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Bergen op Zoom op Zondag 4 maart 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Bergen op Zoom (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 4 maart 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Sportpark de Staakberg
  Waar: Staakberg 4, Bergen op Zoom

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 uur
  Toegang: Gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Bergen op Zoom:
  Organisatie: Sportverenigingen Staakberg
  Website: website

  Bijzonderheden: Op zondag 4 maart organiseren de drie sportverenigingen van Sportpark De Staakberg in Bergen op Zoom hun jaarlijkse rommelmarkt. Verspreid over de clubhuizen van korfbalvereniging Scheldevogels, honk- en softbalvereniging de Wizards of Boz en tafeltennisvereniging Het Markiezaat is een groot aantal tweedehands spullen te koop. Openingstijden: van 10.00 tot 15.00 uur. Parkeren is gratis. Adres: Staakberg 4, Bergen op Zoom.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 4 maart dan deze Rommelmarkt in Bergen op Zoom? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Bergen op Zoom is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Bergen op Zoom gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.