- advertentie -

Rommelmarkt Best


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Best op Maandag 22 april 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Best (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Maandag 22 april 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Omgeving buurthuis d`n Tip
  Waar: Barrierweg / Steenovenseweg, Best

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 11.00 uur
  Toegang: 2,-

  Contactinformatie Rommelmarkt in Best:
  Organisatie: Buurtvereniging Onderlinge Vriendschap
  Telefoon: 0499-393640

  Bijzonderheden: Een ouderwetse vlooienmarkt met veel en goede spullen, voor de 44ste keer georganiseerd. Met livemuziek, springkussen en een terras. Dit jaar op tweede Paasdag. Op de markt staan een ruim veertig kramen. De entree bedraagt 2 euro voor mensen van 12 jaar en ouder.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 22 april dan deze Rommelmarkt in Best? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Best is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Best gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.