- advertentie -

Rommelmarkt Boskoop


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Boskoop op Zaterdag 30 maart 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Boskoop (prov. Zuid-Holland)
  Datum: Zaterdag 30 maart 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Kerkplein
  Boskoop

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 tot 15.30 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Boskoop:
  Organisatie: Protestantse Gemeente Boskoop

  Bijzonderheden: De Protestantse Gemeente van Boskoop houdt zaterdag 30 maart de jaarlijkse Rommelmarkt aan het Kerkplein in Boskoop, naast de Dorpskerk bij de Hefbrug. Van 09.00-15.30 uur is er van alles te koop; huishoudelijke artikelen, elektra, speelgoed, tassen, curiosa & antiek, bijzondere verzamelspullen, campingartikelen, (kinder)puzzels, bloemen, Boskoopse bomen en oliebollen. Een ruime sortering BOEKEN vind u binnen in De Brug waar ook koffie, soep & zo wordt verkocht, bovendien zijn er ook oliebollen! De opbrengst van de Rommelmarkt komt ten goede aan verschillende zendingsprojecten in Zuidoost Azië en in eigen Gemeente!
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 30 maart dan deze Rommelmarkt in Boskoop? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Boskoop is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Boskoop gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.