- advertentie -

Rommelmarkt Boxtel


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Boxtel op Zondag 11 maart 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Boxtel (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 11 maart 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Sporthal de Braken
  Waar: De Braken, 1A, Boxtel

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 uur
  Toegang: 2,-

  Contactinformatie Rommelmarkt in Boxtel:
  Organisatie: Van der Steen Evenementen
  Website: website
  Telefoon: 06-81135591

  Bijzonderheden: Gezellige grote vlooienmarkt / rommelmarkt die gehouden word in Sporthal. de Braken in Boxtel. Tijd: van 10:00-16:00 Adres: de Braken 1A, 5282JJ, Boxtel. Meer info of reserveringen: http://www.vandersteenevenementen.nl of Tel.nr. 0681135591
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 11 maart dan deze Rommelmarkt in Boxtel? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Boxtel is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Boxtel gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.