- advertentie -

Rommelmarkt-Braderie Assen


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt-Braderie in Assen op Zondag 13 januari 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt-Braderie
  Plaats: Assen (prov. Drenthe)
  Datum: Zondag 13 januari 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Expo Assen (TT Hall)
  Waar: De Haar 11, 9405 TE, Assen

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 tot 16.30 uur
  Toegang: Niet bekend

  Contactinformatie Rommelmarkt-Braderie in Assen:
  Organisatie: Vitalis Markten
  Website: website

  Bijzonderheden: Rommelmarkt-Braderie in Assen op zondag 13 januari.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 13 januari dan deze Rommelmarkt-Braderie in Assen? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt-Braderie in Assen is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt-Braderie in Assen gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt-Braderie door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.