- advertentie -

Rommelmarkt-Braderie Exloo


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt-Braderie in Exloo op Maandag 2 april 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt-Braderie
  Plaats: Exloo (prov. Drenthe)
  Datum: Maandag 2 april 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Centrum
  Waar: Schoolstraat, Exloo

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 11.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt-Braderie in Exloo:
  Organisatie: Huurkraam.nl
  Website: website
  Telefoon: 06-55918736

  Bijzonderheden: In het toeristische hart van Exloo organiseert Huurkraam.nl op 2e Paasdag een gezellige braderie met vlomarkt. Deze wordt gehouden bij de sfeervolle brink met schaapskooi.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 2 april dan deze Rommelmarkt-Braderie in Exloo? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt-Braderie in Exloo is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt-Braderie in Exloo gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt-Braderie door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.