- advertentie -

Rommelmarkt-Braderie Gorinchem


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt-Braderie in Gorinchem op Zaterdag 22 juni 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt-Braderie
  Plaats: Gorinchem (prov. Zuid-Holland)
  Datum: Zaterdag 22 juni 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Centrum
  Gorinchem

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 tot 17.00 uur
  Toegang: Gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt-Braderie in Gorinchem:
  Organisatie: Roodbol Evenementen
  Website: website

  Bijzonderheden: Rommelmarkt-Braderie in Gorinchem op zaterdag 22 juni.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 22 juni dan deze Rommelmarkt-Braderie in Gorinchem? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt-Braderie in Gorinchem is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt-Braderie in Gorinchem gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt-Braderie door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.