- advertentie -

Rommelmarkt-Braderie Wijchen


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt-Braderie in Wijchen op Zondag 21 april 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt-Braderie
  Plaats: Wijchen (prov. Gelderland)
  Datum: Zondag 21 april 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Woezik
  Waar: Woeziksestraat, Wijchen

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt-Braderie in Wijchen:
  Organisatie: Woezik op stelten
  Website: website

  Bijzonderheden: Zondag 21 april is het voor de 15e keer Braderie/Rommelmarkt in de Woezik Een gezellige dag voor Jong en Oud. Waar gezelligheid en saamhorigheid samen gaan en voorop staan. Ruim honderd kramen verspreid tussen de Holenbergseweg en Woeziksestraat ter hoogte van Zaal Verploegen bieden u van 10:00 tot 16:00 uur hun diversiteit van artikelen aan. Waar o.a Kleding, rommelmarkt , curiosa, telefoonaccessoires en Food. Voor iedereen is hier wel wat te vinden. Enkele attracties vermaken op deze dag de kinderen. Voor info of een kraam kunt u contact opnemen via opsteltenwoezik@gmail.com
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 21 april dan deze Rommelmarkt-Braderie in Wijchen? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt-Braderie in Wijchen is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt-Braderie in Wijchen gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt-Braderie door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.