- advertentie -

Rommelmarkt De Steeg


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in De Steeg op Zaterdag 20 april 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: De Steeg (prov. Gelderland)
  Datum: Zaterdag 20 april 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Amaliaplein
  Waar: Prinses Amaliahoek, De Steeg

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in De Steeg:
  Organisatie: Markt op Steeg
  Telefoon: 06-43895088

  Bijzonderheden: Gezellige jaarmarkt in de sfeer van Montmartre. Met terras, verloting en kinderactiviteiten. Stands met: 2e hands, antiek, brocante, kunst, kunstnijverheid, boeken, zelfgemaakte levensmiddelen, stekken en plantjes . Geen massa-artikelen.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 20 april dan deze Rommelmarkt in De Steeg? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in De Steeg is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in De Steeg gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.