- advertentie -

Rommelmarkt Den Bosch


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Den Bosch op Zondag 20 oktober 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Den Bosch (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 20 oktober 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: S.c.c de Biechten
  Waar: vincent van goghlaan 1, Den Bosch

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10:00 uur
  Toegang: 1,50

  Contactinformatie Rommelmarkt in Den Bosch:
  Organisatie: vandersteenevenementen
  Website: website
  Telefoon: 06-31154918

  Bijzonderheden: Gezellige rommelmarkt die gehouden word in S.c.c. de Biechten in Den- bosch Hintham. Tijd: van 10:00-16:00 Adres: Vincent van Goghlaan 1 5246GA Den-bosch Hintham Meer info of reserveringen: http://www.vandersteenevenementen.nl of Tel.nr. 0681135591
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 20 oktober dan deze Rommelmarkt in Den Bosch? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Den Bosch is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Den Bosch gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.