- advertentie -

Rommelmarkt Den Helder


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Den Helder op Zaterdag 23 maart 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Den Helder (prov. Noord-Holland)
  Datum: Zaterdag 23 maart 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Leger des Heils Den Helder
  Waar: Vismarkt 24, Den Helder

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10 tot 15.00 uur
  Toegang: Gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Den Helder:
  Organisatie: Leger des Heils Den Helder
  Telefoon: 0223-613208

  Bijzonderheden: Grootse Fancy fair op 23 maart bij het Leger des Heils Den Helder. Naast de rommelmarkt is er een rad van avontuur waar u mooie prijzen kunt winnen. Wat dacht u van een Nespresso apparaat, stofzuiger, dinerbon, barbecue en nog veel meer. Het springkussen voor de kinderen is gratis en schminken kost 1 euro. Bij het restaurant kunt u lekkere hapjes halen. Het geld is bestemd voor het Leger des Heils Den Helder. Vanaf 10 uur bent u welkom.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 23 maart dan deze Rommelmarkt in Den Helder? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Den Helder is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Den Helder gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.