- advertentie -

Rommelmarkt Deurne


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Deurne op Maandag 10 juni 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Deurne (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Maandag 10 juni 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Scoutcentrum De Muggenhof
  Waar: Albert Schweitzerstraat, 38, Deurne

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 11:30 uur
  Toegang: 2,-

  Contactinformatie Rommelmarkt in Deurne:
  Organisatie: Scouting Deurne
  Website: website

  Bijzonderheden: Op tweede Pinksterdag houdt Scouting Deurne de jaarlijkse rommelmarkt. Er zijn kramen met speelgoed, keukenspullen, elektra, boeken en nog veel meer. Een groot deel van de opbrengst wordt door onze leden gebruikt om jaarlijks op zomerkamp te gaan en een ander deel komt ten goede onder andere aan onze accommodatie Scoutcentrum De Muggenhof en spelmaterialen.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 10 juni dan deze Rommelmarkt in Deurne? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Deurne is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Deurne gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.