- advertentie -

Rommelmarkt Drachten


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Drachten op Zaterdag 30 maart 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Drachten (prov. Friesland)
  Datum: Zaterdag 30 maart 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: MFA de Bouwen
  Waar: Klaverweide 48, Drachten

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 tot 12.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Drachten:
  Organisatie: CMV Concordia
  Website: website

  Bijzonderheden: Rommelmarkt in MFA De Bouwen. CMV Concordia organiseert op zaterdag 30 maart 2019 een rommelmarkt in MFA de Bouwen aan de Klaverweide te Drachten van 10.00 tot 12.00 uur. Bent u op zoek naar tweedehands: boeken, snuisterijen, elektronica, kleding, meubilair, speelgoed, en dat allemaal voor een prikkie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zien u graag op zaterdag 30 maart a.s.!
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 30 maart dan deze Rommelmarkt in Drachten? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Drachten is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Drachten gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.