- advertentie -

Rommelmarkt Eindhoven


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Eindhoven op Zondag 23 maart 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Eindhoven (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 23 maart 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Scouting dr. Albert Schweitzer
  Waar: Mispelhoefstraat 126, Eindhoven

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 12:00 uur
  Toegang: 1 euro

  Contactinformatie Rommelmarkt in Eindhoven:
  Organisatie: Scouting dr. Albert Schweitzer
  Website: website
  Telefoon: 06-42168047

  Bijzonderheden: De jaarlijkse spullenbeurs van Scouting dr. Albert Schweitzer staat altijd garant voor een grote diversiteit aan artikelen. De beurs zal op 25 maart 2018 plaatsvinden, van 12:00 tot 15:00 uur bij de blokhut aan de Mispelhoefstraat 126. Kom op tijd, want weg = pech! De toegang bedraagt 1 euro. De opbrengst uit de verkoop is hard nodig voor de ondersteuning van scouting-activiteiten.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 23 maart dan deze Rommelmarkt in Eindhoven? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Eindhoven is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Eindhoven gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.