- advertentie -

Rommelmarkt Emmen


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Emmen op Zaterdag 13 oktober 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Emmen (prov. Drenthe)
  Datum: Zaterdag 13 oktober 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Woonzorgcentrum Zuidermarke
  Waar: Wilhelminastraat 8, Emmen

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Emmen:
  Organisatie: Zuidermarke
  Website: website
  Telefoon: 0591228303

  Bijzonderheden: Kom langs en kijk bij de boekenkraam, de speelgoed en mooie spullenkraam, bij de verloting van het rad van avontuur zijn leuke prijsjes te winnen. Bij de koffie heerlijk appelgebak of cake. de opbrengst gaat naar vrienden van Zuidermarke en komt ten goede aan de bewoners.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 13 oktober dan deze Rommelmarkt in Emmen? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Emmen is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Emmen gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.