- advertentie -

Rommelmarkt Enschede


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Enschede op Zaterdag 16 maart 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Enschede (prov. Overijssel)
  Datum: Zaterdag 16 maart 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Hangaar 11, Vliegveld Twente
  Waar: Vliegveldweg 347, 7524 PT, Enschede

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 tot 16.00
  Toegang: Niet bekend

  Contactinformatie Rommelmarkt in Enschede:
  Organisatie: Don Events
  Website: website

  Bijzonderheden: Rommelmarkt in Enschede op zaterdag 16 maart. Deze rommelmarkt wordt gehouden in Hangaar 11 op Vliegveld Twente.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 16 maart dan deze Rommelmarkt in Enschede? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Enschede is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Enschede gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.