- advertentie -

Rommelmarkt Enschede


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Enschede op Zaterdag 21 april 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Enschede (prov. Overijssel)
  Datum: Zaterdag 21 april 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Expo Twente Hal
  Waar: Colosseum 70, Enschede

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 uur
  Toegang: 5,-

  Contactinformatie Rommelmarkt in Enschede:
  Organisatie: Twentse Vlooienmarkt
  Website: website
  Telefoon: 0546-546820

  Bijzonderheden: Helemaal over uw toeren van oude singles? Compleet van slag door een zeldzame koekkoeksklok? U krijgt kriebels in uw buik van oud speelgoed? Bezoek dan de Twentse Vlooienmarkt in de Expo Twente hal (op het Go Planet Parc) te Enschede. Want wat u ook zoekt; de kans is groot dat u het in één van de vele kraampjes vindt. Elke marktdag staan hier ruim 500 kramen.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 21 april dan deze Rommelmarkt in Enschede? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Enschede is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Enschede gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.