- advertentie -

Rommelmarkt Erp


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Erp op Zondag 12 mei 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Erp (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 12 mei 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Fietscrossterrein de Bolle Akker
  Waar: Heesakker 12, Erp

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 tot 15.00 uur
  Toegang: 2,-

  Contactinformatie Rommelmarkt in Erp:
  Organisatie: C.V. De Lindefluiters
  Telefoon: 06-53431023/06-10361416

  Bijzonderheden: Traditioneel op moederdag organiseren C.V. De Lindefluiters weer de tiende jaarlijkse grote kofferbakmarkt bij het Fietscrossterrein op de Heesakker 12 5469AV te Erp. Er zijn ruim 250 standplaatsen. Voor aanmelding van een standplaats kunt U een e-mail sturen naar onderstaand adres met: Naam, woonplaats, tel.nr. en aantal standplaatsen. Maak tevens z.s.m. 10.00 per standplaats over op rekening NL13 RABO 0114 6495 53 en uw standplaats is gereserveerd.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 12 mei dan deze Rommelmarkt in Erp? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Erp is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Erp gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.