- advertentie -

Rommelmarkt Haastrecht


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Haastrecht op Maandag 2 april 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Haastrecht (prov. Zuid-Holland)
  Datum: Maandag 2 april 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Industrieterrein Galgoord
  Waar: Steenbakkerstraat 2851AX, Haastrecht

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 tot 15.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Haastrecht:
  Organisatie: Fam. Versluis

  Bijzonderheden: Op het industrieterrein én in de boomgaard van de familie worden antiek, curiosa, boeken, speelgoed en kleding aangeboden. Geniet van de Franse sfeer onder het genot van koffie/thee met verse appeltaart een lekker broodje hamburger of frieten. Kom kopen of verkopen (deelnemen €10,00).
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 2 april dan deze Rommelmarkt in Haastrecht? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Haastrecht is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Haastrecht gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.