- advertentie -

Rommelmarkt Heiloo


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Heiloo op Zaterdag 18 mei 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Heiloo (prov. Noord-Holland)
  Datum: Zaterdag 18 mei 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Nicolaas Beetsweg
  Heiloo

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9:00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Heiloo:
  Organisatie:
  Website: website

  Bijzonderheden: Binnenkort is het mei en staat de elk jaar gezellige rommelmarkt weer voor de deur. Dit jaar alweer voor de 22e keer! Het leuke van deze markt is dat het nog niet vergeven is met handelaren maar gewoon de mensen die weer altijd interessante spullen van hun zolders en schuren tevoorschijn halen. Van kleding, meubeltjes, schilderijen, speelgoed tot gereedschap en planten. De straat is volledig afgesloten dus weer alle ruimte om lekker overal te struinen en voor kinderen om te spelen op straat. Mis dit niet en kom vooral kijken op zaterdag 18 mei 2019 van 9.00 tot 15.00 uur.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 18 mei dan deze Rommelmarkt in Heiloo? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Heiloo is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Heiloo gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.