- advertentie -

Rommelmarkt Helmond


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Helmond op Zondag 17 maart 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Helmond (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 17 maart 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Wjkhuis de Brem
  Waar: Rijpelplein 1 (Via Twentehof), Helmond

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10:00 uur
  Toegang: 1,-

  Contactinformatie Rommelmarkt in Helmond:
  Organisatie: KBO-Brouwhuis
  Website: website
  Telefoon: 0492-513335

  Bijzonderheden: Het Bestuur en de Vrijwilligers van KBO-Brouwhuis nodigen u uit voor onze vlooienmarkt. U kunt opbouwen vanaf 09:00 uur Een kleine tafel kost 3,50 en een grote tafel kost 5,00 euro U kunt zich aanmelden bij Cees Senders Tel:0492-513335 of via email c.senders@bbhmail.nl Gaarne aanmelden via email Dit komt geheel ten goede aan de KBO-Brouwhuis en aan haar leden. Wij wensen u een prettige dag en zouden zeggen tot Ziens op 17 Maart
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 17 maart dan deze Rommelmarkt in Helmond? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Helmond is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Helmond gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.