- advertentie -

Rommelmarkt Helmond


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Helmond op Zondag 25 maart 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Helmond (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 25 maart 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: De Brem
  Waar: Rijpelplein 1, Helmond

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10:00 uur
  Toegang: 1,-

  Contactinformatie Rommelmarkt in Helmond:
  Organisatie: KBO-Brouwhuis
  Telefoon: 0492-513335

  Bijzonderheden: We gaan weer een vlooienmarkt organiseren ten bate van de KBO-Brouwhuis. U kunt een tafel of meerdere tafels huren. Een kleine tafel kost 3,50 euro en een grote tafel kost 5,00 euro. Als u een tafel wilt huren kunt u contact opnemen met Cees Senders Tel:0492-513335 of Email c.senders@bbhmail.nl Of met Henk Maas Tel:0492-517130 of Email h.maas95@chello.nl De entree prijs is slechts 1 Euro per persoon Tot Ziens op 25 Maart.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 25 maart dan deze Rommelmarkt in Helmond? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Helmond is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Helmond gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.