- advertentie -

Rommelmarkt Hemiksem


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Hemiksem op Zondag 27 mei 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Hemiksem (prov. Antwerpen)
  Datum: Zondag 27 mei 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Heel de gemeente
  Hemiksem

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Hemiksem:
  Organisatie: Dienstencentrum vzw
  Telefoon: 038877142

  Bijzonderheden: Thuistweedehandsverkoop in heel de gemeente Hemiksem (vorig jaar waren er 450 deelnemers). Op zondag 27 mei 2018 van 10u tot 17u. Met foodtrucks op de Gemeenteplaats.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 27 mei dan deze Rommelmarkt in Hemiksem? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Hemiksem is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Hemiksem gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.