- advertentie -

Rommelmarkt Hoevelaken


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Hoevelaken op Zaterdag 25 mei 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Hoevelaken (prov. Gelderland)
  Datum: Zaterdag 25 mei 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Kerkgebouw de Eshof
  Waar: De Veenslag 16, Hoevelaken

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Hoevelaken:
  Organisatie: Rommelmarkt de Eshof
  Website: website

  Bijzonderheden: Op 25 mei is het weer zo ver. De gezelligste rommelmarkt van Hoevelaken en omstreken. Bekend om de vele mooie spullen. Met koffie, thee, gebak en bij mooi weer een springkussen. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel. De rommelmarkt is op zaterdag 25 mei van 9.00 tot 12.00 uur. De Veenslag 16 Bij vragen: rommelmarktdeeshof@gmail.com
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 25 mei dan deze Rommelmarkt in Hoevelaken? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Hoevelaken is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Hoevelaken gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.