- advertentie -

Rommelmarkt Kerk Avezaath


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Kerk Avezaath op Zaterdag 8 juni 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Kerk Avezaath (prov. Gelderland)
  Datum: Zaterdag 8 juni 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: St. Lambertuskerk
  Waar: Daver 15, Kerk Avezaath

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.30 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Kerk Avezaath:
  Organisatie: Avezaath`s Allerlei
  Website: website

  Bijzonderheden: Rommelmarkt met ieder jaar weer groot assortiment aan ingezamelde goederen. Zeer druk bezocht en hoog gewaardeerd in de omgeving. Rond 10.30 uur worden de bijzondere stukken van de markt geveild vanaf de antieke boerenwagen. Onder het genot van verse appeltaart en pannenkoeken beleef je de gezellige sfeer van de markt. De markt wordt georganiseerd door inwoners van Kerk- en Kapel-Avezaath. De opbrengst van de markt komt geheel ten goede van de restauratiefondsen van de twee kerkgebouwen in deze dorpen.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 8 juni dan deze Rommelmarkt in Kerk Avezaath? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Kerk Avezaath is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Kerk Avezaath gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.