- advertentie -

Rommelmarkt Koudekerke


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Koudekerke op Zondag 14 april 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Koudekerke (prov. Zeeland)
  Datum: Zondag 14 april 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Het Blauwe Hof
  Waar: Breeweg 11, Koudekerke

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Koudekerke:
  Organisatie: Het BlauweHof
  Website: website
  Telefoon: 0118-556200

  Bijzonderheden: Op zaterdag 13 en zondag 14 april wordt er weer een overdekte boeken- en brocantemarkt georganiseerd in Het Blauwe Hof, Breeweg 11 in Koudekerke. Er worden door particulieren boeken en brocante te koop aangeboden in vele soorten, maten en prijzen. Tevens zijn er in een aparte loods veel uitverkoopboeken voor lage prijzente koop. Dit blijkt elk jaar weer een grote publiekstrekker. De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 14 april dan deze Rommelmarkt in Koudekerke? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Koudekerke is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Koudekerke gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.