- advertentie -

Rommelmarkt Leusden


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Leusden op Zaterdag 6 april 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Leusden (prov. Utrecht)
  Datum: Zaterdag 6 april 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Meerdere pleinen
  Waar: Finnmark 2, Leusden

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10.00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Leusden:
  Organisatie: Eurowoningen
  Website: website
  Telefoon: 06-19996467

  Bijzonderheden: Hij komt er weer aan! De altijd gezellige Garagesale bij de Eurowoningen in hartje Leusden. Zaterdag 6 april 2019. Noteer hem in je agenda! De Garagesale is van 10:00 tot 14:00 uur.

  Op alle twaalf pleinen bieden de bewoners, op de stoep van hun drive- in-woning, hun overbodige spullen te koop aan. Het aanbod is breed en van goede kwaliteit; speelgoed, (kinder-)meubilair, (kinder-) kleding, sport- en hobbyartikelen, keukenspullen en verder alles wat men zoal op een rommelmarkt tegenkomt.

  Tip: voor bezoekers, kom zoveel mogelijk met de fiets (die grote kast die u wellicht koopt, kunt u vaak ook later op de dag ophalen).
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 6 april dan deze Rommelmarkt in Leusden? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Leusden is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Leusden gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.