- advertentie -

Rommelmarkt Loon Op Zand


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Loon op Zand op Zondag 4 maart 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Loon op Zand (prov. Noord-Brabant)
  Datum: Zondag 4 maart 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: De Wetering
  Waar: Weteringplein 1, 5175 BZ, Loon op Zand

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.00 tot 16.30 uur
  Toegang: Niet bekend

  Contactinformatie Rommelmarkt in Loon op Zand:
  Organisatie: De Evenementenlijn
  Website: website

  Bijzonderheden: Rommelmarkt in Loon op Zand op zondag 4 maart.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 4 maart dan deze Rommelmarkt in Loon op Zand? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Loon op Zand is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Loon op Zand gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.