- advertentie -
BANNER1_ALT

Rommelmarkt Middelburg


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Middelburg op Zaterdag 14 april 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Middelburg (prov. Zeeland)
  Datum: Zaterdag 14 april 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: overdekte hal TCR Group
  Waar: Industrieweg 7b, Middelburg

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 10:00 uur
  Toegang: gratis

  Contactinformatie Rommelmarkt in Middelburg:
  Organisatie: Roparunteam Actemiumrunners
  Website: website
  Telefoon: 06-41802615

  Bijzonderheden: Uitnodiging 13e RoPaRun Rommelmarkt op 14 april 2018 Alle opbrengsten gaan naar het goede doel: de stichting Roparun die allerlei initiatieven mogelijk maakt om kankerpatienten te ondersteunen in zware tijden. Alles is verzorgd: - overdekte hal met voldoende toiletten - gratis entree bezoekers - busvervoer vanaf NS station Middelburg - oliebollen en andere lekkernijen - loterij - muziek en gezelligheid - snacks en dranken Ga na www.actemiumrunners.nl voor meer informatie of om een kraam te huren, of bel 0641802615. Het inschrijven voor de rommelmarkt kan vanaf 1 februari 2018 via het online inschrijfformulier at te vinden is op onze website: www.actemiumrunners.nl. • Locatie: grote hal van de TCR Group, Industrieweg 7b, Middelburg • Opening markt om 10.00 uur, sluiting markt om 15.00 uur. • Kosten kraamhuur : €30,-- De trouwe bezoeker heeft gezien dat we weer terugkeren op de locatie waar het 12 jaar geleden allemaal begon. De hal aan de Noordmonsterweg is door de gemeente verkocht, maar gelukkig is de TCR Group zo vriendelijk om hun hal een weekend aan ons goede doel te besteden! Ook dit jaar in de nieuwe-oude-hal zullen we uiteraard weer zorgen voor een goed georganiseerde en van alle gemakken voorziene dag. Reken zeker weer op een groot publiek en natuurlijk de gezellige verloting, muziek, heerlijke oliebollen en nog veel meer catering! We hopen uw reservering voor kraamhuur te mogen ontvangen en/of u op zaterdag 1 april te kunnen ontmoeten op de 12e RoPaRun-rommelmarkt. Bij voorbaat dank voor uw deelname! Met vriendelijke groet, De Actemiumrunners PS: zegt het voort! Nodig vooral uw vrienden, familie en kennissen uit! Aantal kramen: 100
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 14 april dan deze Rommelmarkt in Middelburg? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Middelburg is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Middelburg gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.