- advertentie -

Rommelmarkt Middelburg


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Middelburg op Zaterdag 14 april 2018


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Middelburg (prov. Zeeland)
  Datum: Zaterdag 14 april 2018

  Adresinformatie:
  Locatie: Club Jeu de Boules
  Waar: Koudekerkseweg 139, Middelburg

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 9.30 uur tot 15.00 uur
  Toegang: 1,-

  Contactinformatie Rommelmarkt in Middelburg:
  Organisatie: Club Jeu de Boules Middelburg
  Website: website
  Telefoon: 06-24123002

  Bijzonderheden: Op zaterdag 14 APRIL 2018 wordt in de hal en op de banen van Club Jeu de Boules aan de Koudekerkseweg 139/141 te Middelburg weer een grandioze rommelmarkt gehouden. Al vele jaren is dit een van de meest drukbezochte en gezelligste rommelmarkten van Zeeland. Met meer dan 1000 bezoekers een ongekend succes. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de inrichting van het nieuwe clubhuis. U kunt Club Jeu de Boules Middelburg vinden op de Kouderkerkseweg 139 te Middelburg. Het hek gaat om 9.30 uur open voor bezoekers en de markt duurt tot ongeveer 15.00 uur. De bar is geopend en daar kan de inwendige mens versterkt worden. De toegang is € 1,= per persoon; dit is tevens een lot voor de verloting. Kinderen gratis. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.cjbm.nl
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 14 april dan deze Rommelmarkt in Middelburg? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Middelburg is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Middelburg gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.