- advertentie -

Rommelmarkt Molenhoek


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Molenhoek op Zondag 31 maart 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Molenhoek (prov. Limburg)
  Datum: Zondag 31 maart 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Gemeenschapshuis De Wieken
  Waar: Esdoornlaan 5, Molenhoek

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 11:00 tot 14:00 uur
  Toegang: 2,50

  Contactinformatie Rommelmarkt in Molenhoek:
  Organisatie: Carnavalsvereniging de Meulenwiekers
  Website: website
  Telefoon: 06-81702719

  Bijzonderheden: Kunst en kitsch, en alles daartussenin, vindt u terug op de rommelmarkt van Carnavalsvereniging de Meulenwiekers. Ook dit jaar organiseren wij deze weer op zondag 31 maart 2019. Tussen 11:00 en 14:00 uur kunt u gezellig rondneuzen in Gemeenschapshuis de Wieken. De entree bedraagt 2,50, kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 31 maart dan deze Rommelmarkt in Molenhoek? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Molenhoek is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Molenhoek gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.