- advertentie -

Rommelmarkt Nijeveen


  Op deze pagina vind je de informatie over de Rommelmarkt in Nijeveen op Zaterdag 6 april 2019


  Algemeen:
  Soort: Rommelmarkt
  Plaats: Nijeveen (prov. Drenthe)
  Datum: Zaterdag 6 april 2019

  Adresinformatie:
  Locatie: Evenemententerrein Nijeveen
  Waar: Nieuweweg 5, Nijeveen

  Verdere informatie:
  Openingstijd: 13.00 uur
  Toegang: 2,-

  Contactinformatie Rommelmarkt in Nijeveen:
  Organisatie: Korfbalvereniging Dos`46 Nijeveen
  Telefoon: 06-44725000

  Bijzonderheden: Traditionele grote rommelmarkt van korfbalvereniging Dos`46 te Nijeveen (bij Meppel). Eerste zaterdag van april. Een begrip in de wijde omgeving en de moeite waard om voor naar Drenthe te komen. Gegarandeerd genieten voor rommelmarktliefhebbers en handelaren. Entree 2,- Aanvang 13.00 uur. Tegenover de sporthal in Nijeveen.
  Op zoek naar een andere rommelmarkt op 6 april dan deze Rommelmarkt in Nijeveen? Een overzicht van alle rommelmarkten staat op rommelmarkt-pagina of klik hieronder op de kalender op de dag waarop je een rommelmarkt zoekt, bijvoorbeeld dit weekend.

  Let op: Informatie over deze Rommelmarkt in Nijeveen is gevonden op internet of opgegeven door de organisatie. Kijk zo mogelijk voordat je naar deze Rommelmarkt in Nijeveen gaat nog even op de website van de organisatie of bel ze even om zeker te weten dat deze Rommelmarkt door gaat.

  De rommelmarkten, verzamelbeurzen en andere markten zijn gevonden op internet, de gegevens op deze pagina komen hier ook vandaan. Bel voor de zekerheid altijd nog even met de organisator van de markt om te kijken of de rommelmarkt doorgaat en of de hier vermelde gegevens correct zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Verzamelaars.net is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens.

  Organiseer je zelf een rommelmarkt, verzamelbeurs of antiekmarkt? Of heb je aanvullende gegevens voor de geplaatste markten? De rommelmarkt kun je hier opgeven.